Guns N Roses konserter London 2017

Guns N Roses konserter i LondonDen 16 og den 17 juni er det klart for to herlige rockekonserter med Guns N Roses på London Stadium i London. Er du blant de mange tilhengerne som har lyst til å få med deg denne konserten?

London Stadium er kanskje ikke så kjent for de fleste nordmenn. Vi kjenner alle godt til Wembley stadion (der blant annet Adele skal opptre fire ganger denne sommeren), og noen kjenner også godt til Emirates Stadium (hjemmebanen til Arsenal) og selvfølgelig husker vi Royal Albert Hall. Men, hva er London Stadium? Det er arenaen som ble bygget til sommer OL i 2012. Siden det har den blitt brukt til ditt og datt i siden høsten 2016 spiller West Ham United sine hjemmekamper på nettet denne arenaen. Mange synes ikke stadion har brakt mye hell og lykke til klubben, men det vi vet sikkert er at stemningen kommer til å bli topp når Guns N Roses entrer scenen på stadion den 16 og den 17 juni i 2017.

Guns N Roses konserter i London 2017

London Stadium
16 og 17 juni – 15.00

Billetter: Viagogo

Du kan benytte linken ovenfor for å kjøpe deg billetter til konsertene med Guns N Roses i London. Du finner på den samme siden også billetter til alle de andre konsertene til bandet i Europa i 2017, så om du heller vil høre på Guns N Roses i Paris, Praha eller kanskje i Wien er det også fullt mulig.

Glem ikke at du kan lese mer om Londons severdigheter, aktiviteter, programmer, hoteller og transport her i vår norske London Guide. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *