Green Day konsert i London 2017

Green Day concert in London

Green Day skal på stor turne i Europa i starten av 2017. Det hele begynner i Torino den 10 januar og en måned senere avsluttes turneen i London.

Green Day er ett av verdens mest kjente punk band. De hadde sin deby i 1987, og nå nesten 30 år senere er det fortsatt populære. Det betyr at turneen i Europa i 2017 faktisk blir et 30 års jubileum, og deres siste konsert under denne turneen arrangeres i London den 8 februar.

Konserten i London blir selvfølgelig arrangert i O2 Arena, den superpopulære konsertarenaen som faktisk er den mest bruke i hele Europa. Før de kommer til London skal de ha konserter i byer som Praha, Krakow, Amsterdam Bologna, Paris, Berlin, Stockholm og selvfølgelig i vår norske hovedstad Oslo.

Konserten i London den 8 februar starter klokka 19.00. Bandet står nok ikke selv på scenen klokka 19.00, men hvis man først er kommet til London for å høre på Green Day den 8 februar er det vel ikke noe problem å vente en 30 minutter eller en time for at bandet skal entre scenen!

Green Day konsert i London 2017
Det blir Green Day konsert i London den 8 februar i 2017

Green Day konsert i  London 2017

O2 Arena
8 februar, 19.00

Billetter: Viagogo

Om du ønsker å kjøpe deg billetter til Green Day konserten i London kan du gjøre det på siden vi henviser til ovenfor. Der finner du også billetter til Green Day konserten i Oslo eller noen av deres andre opptredener i Europa i 2017.

Har du mere lyst til å bruke pengene dine på noe annet er mulighetene mange i London. Hvorfor ikke dra på tur med London Eye eller kanskje besøke London Dungeon? Du kan lese mer om disse og drøssevis av andre programmer her i vår norske London Guide. God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *