John Singer Sargent utstilling

Sargant - National Portrait GalleryUtstillinger om John Singer Sargent har det offisielle navnet «Sargent: Portraits of Artists and Friends.» Denne kan du og alle andre tilreisende til London få med dere fra februar 2015 og fram til seint i mai. John Singer Sargent regner for å være en av de beste portrett malere i sin generasjon.

John Singer Sargent ble født i 1856 og han døde i 1925 i en alder av 69 år. På denne utstillingen vil Portrettgalleriet i London vise noen av hans beste og mest kjente verker. Han er som sagt en av de aller beste portrettmalere fra sin tid og derfor kan du se utrolig vakre portretter laget av maleren på denne utstillingen, ta bare en titt på bildet til høyre i denne artikkelen.

Totalt vil du kunne få med deg 70 portretter laget av Sargent, noen fra London, noen fra Boston og noen fra Paris. Utstillingen åpner den 12 februar og holder dørene åpne fram til den 25 mai. Inngangsbilletten koster 14,50 Pund. Museet er åpent fra 10.00-18.00 fra lørdag til onsdag, og fra 10.00 til 21.00 på torsdager og fredager.

National Portrait Gallery
St Martin’s Place
London
WC2H 0HE

For mer informasjon om museet, les mer om museer i London her i vår Norske London Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *