Jocelyn Brown & Kenny Thomas julekonsert i London 2014

Jocelyn BrownOm du har lyst til å få med deg det som blir kallt den ultimate soul julepartiet med Jocelyn Brwn og Kenny Thomas, er det bare å legge turen til London og få seg billetter til konserten den 19 desember.

Jocelyn Brown er en amerikansk R&B sanger, som også er en dyktig danser. Hun er godt kjent innenfor musikkbransjen, et sted der hun har vært aktiv siden sent på 1970-tallet. Hennes mest kjente slager er Somebody Else’s Guy fra 1994. Kenny Thomas er en engelsk soul sanger som startet sin karriere på 1990-tallet. Han har sluppet flere album i løpet av sin karriere og det siste ble sluppet i 2011.

Denne eventen blir altså kalt «The Ultimate Soul Xmas part» og det blir arrangert i vakre London i folkestua som kalles for O2 Arena. Tidspunktet er 18.00 på kvelden og datoen er som vi nevnte i starten på artikkelen 19 desember. Om du ønsker å få med deg denne godbiten kan du kjøpe billetter hos WorldTicketShop.

Om du heller dropper konserten og bruker tiden på julemarkeder og annen shopping i London skjønner vi det godt. Uansett får du ha en god jul og god reise til London!3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *