Richard Tuttle: Jeg vet ikke – Utstilling

Utstillingen Richard Tuttle: Jeg vet ikke – veven og tekstil språk er på visning i Tate Modern i London for øyeblikket og det vil den være fram til 6 april i 2015. Her kan du se verkene til kunstneren og artisten Richard Tuttle.

Richard Tuttle - Tate Modern
Richard Tuttle – Tate Modern

Richard Tuttle er en Amerikansk minimalist artist som ble født i 1940. Han er mest kjent for sine små og intime verker, noe han uttrykker med skulpturer, tegninger, malerier, møbler og lignende. Tate Modern viser nå den største utstillinga på artisten Richard Tuttle så langt og her kan du bli bedre kjent med mannen og hans stil, mens man da ser på noen av hans mesterverker.

Det offisielle navnet på utstillingen på engelsk er «Richard Tuttle: I Don’t Know. The Weave of Textile Language». Utstillingen åpner den 14 oktober og vil være tilgjengelig fram til 6 april i 2015. Det er gratis inngang til utstillingen og museet er åpent fra søndag til torsdag fra 10.00-18.00 og fra 10.00 til 22.00 på fredager og lørdager.

Tate Modern
Bankside, London SE1 9TG

Om du vil vite mer om hva som skjer i London og kanskje om severdigheter, programmer og annen moro, er det bare å lese videre rundt i vår Norske London Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *