Hampton Court Palace Festivalen i 2015

Hampton Court Palace FestivalHampton Court Palace Festivalen vil igjen bli arrangert i 2015. Den første festivalen ble arrangert i 1993 og har siden det blitt så populær at den har blitt arrangert hvert år siden den gang.

Hampton Court Palace Festivalen er ikke bare en sånn festival med boder og lignende, dette er nemlig en seriøs musikk festival der man hvert år kan få med seg enormt mange dyktige musikere som viser sine talenter! Blant de mange som kommer innom festivalen i år finner du kjente artister som Jools Holland, KT Tunstall, Peter Andre, Alfie Boe, The John Wilson Orchestra og Paloma Faith.

I tillegg til all den flotte musikken vil de besøkende også kunne sette seg ned å nyte en god picnic i parken som hører til Hampton Court Palace, eller så kan man også nyte mat fra buffeten. Og i år feirer palasset også sin 500års dag, så det blir stor feiring i 2015.

Festivalen foregår fra 11 juni og fram til den 23 juni, men om du ønsker mer konkret informasjon anbefaler vi at du besøker festivalens offisielle side.

Hampton Court Palace
East Molesey, Surrey KT8 9AU, United Kingdom

For mer informasjon om andre ting som skjer i London er det bare å lese her i London Guiden. Her finner du også informasjon om severdigheter, aktiviteter, flotte hoteller og mye annet som har med London å gjøre. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *