Adele konserter i London sommeren 2017

Hvem er dama som kommer til å fylle Wembley stadion til randen fire ganger denne sommeren? Det er Adele! Hun kommer for å opptre fire ganger denne sommeren på Wembley og London er den eneste byen i Europa som får besøk!

Det er helt utrolig å lese om hvor populær Adele her. Hun har flere videoer på YouTube som har blitt vist over en milliard ganger og hu er dama bak noen av de største slagerne i moderne tid. Når hu så i 2017 legger ut på turne skal hu besøke mange byer både i Australia og i New Zealand, men når hu kommer til Europa er det kun en by som får besøk. Den byen er ikke Paris i Frankrike, det er ikke Roma i Italia og det er ikke Praha i Tsjekkia… nei byen er selvfølgelig London! Her skal Adele kommer og opptre denne sommeren, og ikke bare en gang, men fire ganger. Den første konserten på Wembley stadion blir arrangert den 28 juni, deretter er det en konsert den 29 juni. Alle stjerner trenger en liten pause og det får Adele den 30 juni, før hu to kvelder på rappen igjen kommer til å opptre på Wembley stadion i London den 1 og den 2 juli.

Billettene til disse konsertene ble revet bort i hui og hast, men det er mulig å få tak i billetter «second-hand» på nettet. Bruker du lenken litt lenger ned i denne artikkelen kan du også få tak i billetter til de forskjellige Adele konsertene i London. Velger du å kjøpe billetter kommer du garantert til å få en fantastisk opplevelse mens du hører på de største Adele slagerne live i London.

aDELE konsert i London sommeren 2017

Blant de mest kjente slagerne til Adele finner du sanger som ‘Hello’, ‘I Miss You’, ‘Love in the Dark’, ‘Someone like you’, ‘Rolling in the deep’ og ‘Make you feel my love’. Hun er et fenomen innenfor musikkindustrien, og i motsetning til stjerner som Lady Gaga er hu ikke bare kjent for å lage show, hu har et fantastisk talent og en stemme man kan nyte uten noen effekter og faktisk uten å se noen ting. Om man bare har stemmer til Adele er det en opplevelse å ta med seg videre uansett.

Adele London 2017

Wembley Stadium
28 juni, 29 juni, 1 juli, 2 juli – 18:00

Billetter: Viagogo

Høres det ikke helt fantastisk ut med en Adele konsert i London sommeren 2017? Kjøp billetter på siden ovenfor. Synes du derimot at det blir litt dyrt kan du jo velge å bruke pengene på noe annet i stedet. Du kan kjøpe ganske mye fish&chips for billett-pengene, samtidig som du reiser noen runder med London Eye, besøker London Dungeon og kjører med en båt på Themsen!

God tur til London uansett og glem ikke at du kan lese mye mer om hva som skjer i London, om konserter, utstillinger, severdigheter og aktiviteter her i vår norske London Guide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *