Deep Purple konsert i London 2017

Den 23 november er det klart for den siste Deep Purple konserten i Europa i 2017. Den blir arrangert i O2 Arena, og om du har lyst til å få den med deg er muligheten tilstede.

Når Deep Purple kommer til London den 23 november er det for å avslutte en lang turne som startet i Romania den 13 mai. Turneen er arrangert i forbindelse med det nye Deep Purple albumet Infinite som slippes i april i 2017.

Den første delen av turneen starter som sagt i Bucharest den 13 mai og avsluttes i Lisboa den 4 juli. Deretter blir det en lengre pause før turneen fortsetter i Stockholm den 6 november. Deretter blir det flere konserter i november her og der (blant annet i Oslo og i Trondheim), før det hele avsluttes i London den 23 november. Høres det ikke ut som en fin turne? Har du lyst til å kjøpe Deep Purple billetter til en eller flere av disse konsertene? Du kan bruke lenken nedenfor for å kjøpe billetter til begivenhetene.

Deep Purple konsert i London 2017
Deep Purple konsert i London den 23 november 2017 i O2 Arena

Deep Purple London 2017

O2 Arena
23 november, 18.30

Billetter: Viagogo

Hvis du sitter å besøker Norwegian sine nettsider nå for å planlegge reisen til London er det viktig å ikke la lavpriskalenderen bestemme helt. Hvis du først kommer til London bør du absolutt legge tin noen ekstra dager slik at du får tid til å besøke både London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, London Dungeon, se på broene og kanskje også nyte et elvecruise på Themsen? Mulighetene er mange og du kan lese mer om disse og mange flere her i vår norske London Guide. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *