BST Hyde-parken

Det er mange fantastiske festivaler og arrangementer som finner sted i Hyde Park årlig. Mange kommer til London før jul for å oppleve Winter Wonderland i Hyde Park. Likevel kan BST Hyde Park være en enda mer populær begivenhet i parken. Dette er en sommerfestival som feirer fint vær (forhåpentligvis) og fantastisk musikk.

BST Hyde Park er en årlig musikkfestival. Det foregår vanligvis over flere dager i juni / juli og tiltrekker seg noen av de største navnene innen musikk fra hele verden. Festivalen ble første gang arrangert i 2013 og har blitt en av Storbritannias mest populære musikkfestivaler siden den gang.

Hvert år har festivalen et mangfoldig utvalg av artister på tvers av flere stadier, med tidligere artister, inkludert The Rolling Stones, Taylor Swift, Bruno Mars og Stevie Wonder.

En av de unike egenskapene til BST Hyde Park er dens Great Oak Stage, som ligger under et massivt 65 fot høyt eiketre. Scenen er designet for å være visuelt imponerende, med en stor LED-skjerm som vikler seg rundt stammen på treet.

Billetter til BST Hyde Park går vanligvis i salg flere måneder før festivalen, og ulike billettalternativer er tilgjengelige, inkludert generell opptak og VIP-pakker. Festivalen tiltrekker seg musikkfans fra hele verden, og det er en utmerket mulighet til å se noen av de største navnene innen musikk i en av Londons vakreste parker.

BST Hyde Park 2023

Datoer: Juni 24, 2023 – Juli 8, 2023
Sted: Hyde Park

Du kan finne mer informasjon om arrangementene og kjøpe billetter på https://www.bst-hydepark.com/.

BST Hyde Park-programmet 2023

2023 blir et fantastisk år med utrolige artister som kommer for å opptre i Hyde Park. Her har du de viktigste datoene og hendelsene.


Lørdag 24 juni 2023
P! NK

Søndag 25 juni 2023
P! NK

fredag 30 juni 2023
GUNS N ‘ROSER

Lørdag 01 juli 2023
TA DET

Søndag 02 juli 2023
BLACKPINK

torsdag 06 juli 2023
BRUCE SPRINGSTEEN og E STREET BAND

fredag 07 juli 2023
BILLY JOEL

Lørdag 08 juli 2023
BRUCE SPRINGSTEEN og E STREET BAND


Leter du etter et hotell i nærheten av Hyde Park?

Har du lyst til å bo i nærheten av konsertene og Hyde Park? Ivrig etter å komme raskt i seng etter konserten? Her har du noen hotellanbefalinger, noe som betyr at du kan gå mellom sengen og konsertscenen på bare noen få minutter.

  • Leonard Hotel er et firestjerners hotell ved siden av Hyde Park, noe som gjør det ideelt for de som ønsker å bo i nærheten av konsertene og kanskje til og med høre musikken på hotellrommet.
  • Hotel 63 er oppkalt etter nummeret sitt på Bayswater Road, nær Hyde Park. Denne trestjerners er ideell hvis du vil bo i nærheten av Hyde Park uten å bruke en formue.
  • Marriott Hotel Park Lane er et femstjerners hotell for de som ønsker luksus før og etter konserten. Det er flere femstjerners hoteller ved siden av Hyde Park, og dette er en av dem.

Er du klar for BST Hyde Park? Vi håper denne informasjonen har hjulpet deg. Hvis du vil lære mer om andre arrangementer og festivaler i London, kan du finne ut om det er andre interessante arrangementer i London i vår London-kalender. Vil du heller lese om berømte attraksjoner, aktiviteter og interessante museer i London? Du finner slik informasjon og mye mer i vår London Guide.

Dato

jun 24 2023 - jul 08 2023
Utløpt!
Hyde Park

Sted

Hyde Park

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *