BST Hyde Park 2024

Det er mange fantastiske festivaler og arrangementer som finner sted i Hyde Park årlig. Mange kommer til London før jul for å oppleve Winter Wonderland i Hyde Park. Likevel kan BST Hyde Park være et enda mer populært arrangement i parken. Dette er en sommerfestival som feirer fint vær (forhåpentligvis) og fantastisk musikk.

BST Hyde Park er en årlig musikkfestival. Det foregår vanligvis over flere dager i juni / juli og tiltrekker seg noen av de største navnene innen musikk fra hele verden. Festivalen ble første gang arrangert i 2013 og har blitt en av Storbritannias mest populære musikkfestivaler siden da.

Hvert år har festivalen et mangfoldig utvalg av artister på tvers av flere stadier, med tidligere artister, inkludert The Rolling Stones, Taylor Swift, Bruno Mars og Stevie Wonder.

En av de unike egenskapene til BST Hyde Park er Great Oak Stage, som ligger under et massivt 65 fot høyt eiketre. Scenen er designet for å være visuelt imponerende, med en stor LED-skjerm som vikler seg rundt stammen på treet.

Billetter til BST Hyde Park selges vanligvis flere måneder før festivalen, og ulike billettalternativer er tilgjengelige, inkludert generell adgang og VIP-pakker. Festivalen tiltrekker seg musikkfans fra hele verden, og det er en utmerket mulighet til å se noen av de største navnene innen musikk i en av Londons vakreste parker.

BST Hyde Park 2024

Datoer: 5. juli – 14. juli (sikkert)
Sted: Hyde Park

Du kan finne mer informasjon om arrangementene og kjøpe billetter på https://www.bst-hydepark.com/.

BST Hyde Park-programmet 2024

2024 blir et fantastisk år med utrolige artister som kommer for å opptre i Hyde Park. Vi vet ikke mye om programmet ennå, men etter hvert som artister blir annonsert, vil vi liste dem nedenfor.


Lørdag 29.

SZA

Søndag 30.

Konger av Leon

Torsdag 04.

Morgan Wallen

Fredag 05.

Andrea Bocelli

Lørdag 06.

Robbie Williams

Søndag 07.

Shania Twain

Fredag 12.

Stevie Nicks

Lørdag 13.

Kylie

Søndag 14.

Stray Kids


Leter du etter et hotell i nærheten av Hyde Park?

Vil du bo i nærheten av konsertene og Hyde Park? Lyst til å komme raskt i seng etter konserten? Her har du noen hotellanbefalinger, noe som betyr at du kan gå mellom sengen din og konsertscenen på bare noen få minutter.

  • Leonard Hotel er et firestjerners hotell ved siden av Hyde Park, noe som gjør det ideelt for de som ønsker å bo i nærheten av konsertene og kanskje til og med høre musikken på hotellrommet.
  • Hotel 63 er oppkalt etter nummeret sitt på Bayswater Road, nær Hyde Park. Denne trestjerners er ideell hvis du vil bo i nærheten av Hyde Park uten å bruke en formue.
  • Marriott Hotel Park Lane er et femstjerners hotell for deg som ønsker luksus før og etter konserten. Det er flere femstjerners hoteller ved siden av Hyde Park, og dette er et av dem.

Er du klar for BST Hyde Park? Vi håper denne informasjonen har hjulpet deg. Hvis du vil lære mer om andre arrangementer og festivaler i London, finn ut om det er andre interessante arrangementer i London i vår London-kalender. Vil du heller lese om kjente attraksjoner, aktiviteter og interessante museer i London? Du finner slik informasjon og mye mer i vår London Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *