Nyttig informasjon hvis du kommer til London i april!

Hva du kan gjøre i London i april?

April er en spesiell måned i London. Byen våkner opp fra sin vintersøvn, og det er glede i luften, mye forårsaket av solskinn og varmere temperaturer. Hvis du lurer på hva du skal gjøre i London i april, er det ikke nødvendig å fjerne. Denne artikkelen vil gi deg informasjon om været, og vi vil beskrive noen ideelle aktiviteter som du bør prøve hvis du kommer til London i april.

Hvordan er været i London i april?

April bringer mildere vær til London. Det er ikke for varmt og ikke for kaldt, med temperaturer som vanligvis varierer fra 8 ° C til 14 ° C (men det kan være mye varmere om dagen hvis solen skinner). Selv om det kan være varmt, bør du alltid ha en paraply i nærheten, fordi få mennesker reiser hjem fra London uten å bli våte på grunn av regnbyger en eller to ganger.

Anbefalte aktiviteter i London i april.

Gå en tur og utforsk de forskjellige parkene i London.

1. Hyde Park: Ta en spasertur gjennom Hyde Park og se våren utfolde seg. Med sine store grønne områder og blomstrende blomster er det det perfekte stedet å slappe av og gå i et grønt miljø.

2. Regent’s Park: Gå til Regent’s Park for en fredelig flukt fra byens stress. Gå ikke glipp av den fantastiske Queen Mary’s Gardens, hvor du finner en vakker utstilling av roser i full blomst.

3. Victoria Park: Hvis du leter etter en familievennlig dag ute, er Victoria Park stedet å være. Med lekeplasser, kafeer og en innsjø med båter, er det noe for alle å nyte.

Hyde Park i London

Sightseeing busstur

Hopp på en sightseeingbuss og legg ut på en reise gjennom Londons ikoniske landemerker. Fra den majestetiske Tower Bridge til de historiske Houses of Parliament, får du et fugleperspektiv av byens mest berømte severdigheter. Det er kult å reise med antall busser i London, men hvis du vil lære mer om hva du faktisk ser, er en hop-on hop-off buss en perfekt løsning.

Besøk British Museum hvis det regner!

Når det begynner å regne (det vil), besøk British Museum for en reise gjennom historien. Utforsk gamle sivilisasjoner, beundre uvurderlige gjenstander, og lær noe nytt med hvert trinn. Hvis du heller vil se malerier, er National Gallery på Trafalgar Square et fantastisk alternativ. Det er så mange museer å velge mellom. For flere ideer og forslag, se på vår side om de forskjellige museene i London.

British Museum i London

Kjøp billetter til en båttur på Themsen.

Kjøp billetter til en båttur på Themsen i London. Under en slik tur kan du se London fra et annet perspektiv. En slik tur gir deg sjansen til å reise forbi landemerker som Tower of London, de berømte broene, parlamentet og mange andre severdigheter når båten flyter langs den majestetiske Themsen.

Elvecruise i London

Dagstur til Oxford

Hvis du vil se noe annet enn London, vil en dagstur til den historiske byen Oxford være et fantastisk alternativ på en solrik aprildag. Byen har fantastiske attraksjoner og aktiviteter, og her har du fem forslag til aktiviteter vi kan anbefale.

  1. Besøk det berømte universitetet i Oxford: Gå gjennom de historiske hallene til et av verdens eldste universiteter. Beundre den fantastiske arkitekturen og den rike historien til høyskoler som Christ Church og Magdalen.
  2. Besøk Ashmolean Museum: Oppdag skatter fra hele verden på Ashmolean Museum. Fra gamle gjenstander til moderne kunst, det er noe for alle å nyte.
  3. Reis på elven Cherwell: Ta en rolig tur nedover den naturskjønne elven Cherwell. Nyt skjønnheten i Oxfords pittoreske omgivelser.
  4. Kjøp en billett og gå tiltop av Carfax Tower: Hvis du ønsker å få en god utsikt over byen Oxford, bør du kjøpe en billett slik at du kan besøke toppen av Carfax Tower. Det er det perfekte stedet for å ta uforglemmelige bilder av byen.
  5. Gå på shopping på Covered Market: Vandre gjennom de travle bodene på Oxfords Covered Market. Smak på deilig mat, besøk unike butikker og føl den livlige atmosfæren i dette historiske markedet.
Besøk Oxford i april

Nyt en musikal eller en annen kulturell begivenhet i et teater!

Avslutt dagen med et besøk til et av Londons berømte teatre. Fra morsomme musikaler til tankevekkende dramaer, har Londons teaterscene noe for alle å nyte. Du kan lese mer om musikaler og andre teaterforestillinger i London her.

Løvenes konge i London i april
The Lion King er en veldig populær musikal som kan sees i London.

April er en fantastisk måned for å besøke London.

London i april er en magisk tid å besøke. Med sitt milde vær, blomstrende blomster og endeløse aktiviteter, er det aldri et kjedelig øyeblikk i denne livlige byen. Med andre ord, begynn å pakke kofferten, finn noen gode sko for å gå, ta med en paraply (eller legg til side penger for å kjøpe en i London), og gjør deg klar til å utforske alt London har å tilby!

Hvis du vil lære mer om midlertidige aktiviteter i London som konserter, festivaler, utstillinger og andre programmer, kan du se på London-kalenderen vår for å finne ut hva som skjer i London i de kommende ukene og månedene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *