Bli med på Themsen fest i september

Themsen er en utrolig viktig elv i Londons bybilde og for byens innbyggere. Det er derfor ikke uten grunn at byen nå slår på stortromma og feirer elva gjennom tretti dager, fra 1 september og helt fram til 30 september.

I denne perioden vil det være over 100 forskjellige arrangementer som vil finne sted rundt, ved og på Themsen. Det er stort mangfold i programmer, så her finnes alt fra arkeoligiske gåturer, historiske utstillinger, filmfestivaler til båtrace og det som er vær favoritt og som vi er veldig spente på, en Florentijn Hofman produksjon. Kanskje du har hørt om den store anda som har reist verden rundt tidligere? Om du ikke har det, er det en fantastisk stor badeand som ble satt på sjøen, produsert av Florentijn Hofman. Denne kommer ikke til London, men nå har mannen bak badeanda et nytt prosjekt på gang som vi vil få se på Themsen den 2 september og som vil være der fram til den 30 september. Det er utrolig spennende, men svært hemmelig hva som vil bli stilt ut, så det er bare å bite negler og vente i spenning. Hvis du vil få med deg dette er den nærmeste metrostasjonen Vauxhall og den nærmeste kaia til stedet der det forstørrede objektet blir utstilt St Georges Pier.

Florentijn Hofman Rubber Duck
Kanskje vi får se noe lignende i London?

Dette er bare noen av tingene som vil skje i London. Gå ikke glipp av alt dette når du kommer til London. Vi har selvfølgelig ikke skrevet om alt som vil skje, men for mer informasjon om de spennende programmene som er i vente kan du besøke programmets offisielle webside på  totallythames.org.

God reise til London og kos deg på Themsen fest gjennom hele september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *