Når tennes julegrana på Trafalgar Square i 2014?

Trafalgar Square Christmas treeVi planlegger en reise til London i november/desember og ønsker selvfølgelig å få med oss tenninga av julegrana på Trafalgar Square. Når kommer det til å skje i 2014?

Takk for spørsmålet! Dette er et spørsmål vi får hvert eneste år, og det er like vanskelig å svare på, ettersom datoen ofte blir publisert svært seint. Det vi derimot kan gjøre er å tippe, og selvom det kanskje ikke er så betryggende, så virker det allikevel som om det er et mønster som de tenner julegrana på Trafalgar square etter.

Se på datoene for tenning av julegrana de siste årene:

  • 2013 – 5 desember (torsdag)
  • 2012 – 6 desember (torsdag)
  • 2011 – 1 desember (torsdag)
  • 2010 – 2 desember (torsdag)

Basert på dette har vi et tips om at julegrana vil bli tent den første torsdagen i desember også i 2014. Dette er selvfølgelig ikke noe vi kan garantere, men det kan jo virke som om det er et mønster de bruker. Hvis dette stemmer vil julegrana i London bli tent den 4 desember, 2014. Forøvrig pleier dette å foregår klokka 17.00, lokal tid i London.

Vårt tips for tenning av julegrana i London 2014

4 desember, 17.00

Hvis vi får mer konkret informasjon vil vi selvfølgelig oppdatere artikkelen. Om du vet noe vi ikke vet, eller kanskje du har hørt noen rykter eller lignende, bare skriv en kommentar og la oss og alle andre lesere få vite det du vet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *