Vi oppdaterer vår London Guide på mange måter!

Du ser det kanskje ikke i bloggen vår, men vi har jobbet mye med vår London Guide nylig. Du kan se det synlig hvis du går til siden for kommende arrangementer, utstillinger, festivaler og konserter i London. Der kan du se at vi har skrevet om mange pågående utstillinger og kommende arrangementer.

Men vi har jobbet med andre ting i tillegg til arrangementskalenderen vår i London. Vi har også reparert mange ødelagte lenker som ikke fungerte, vi har fikset bilder som ikke fungerte, og vi har fått sidene som presenterer de forskjellige attraksjonene, aktivitetene og museene i London til å se mye finere ut. Forhåpentligvis vil disse endringene gjøre siden mer fargerik og gjøre den mer inspirerende for deg som besøkende.

I tillegg til disse endringene har vi også gjort noen endringer som gjør nettstedet raskere å laste. Til slutt håper vi at du som besøkende vil finne vår London Guide bedre, enklere å bruke og en nyttig ressurs når du ser etter informasjon om London online.

London Guide oppdatert

I stedet for bare å ha vanlige lenker til sidene om museene i London, har vi nå lagt til bilder og en kort tekst om museet. Som et resultat vil det være lettere for deg å finne ut om det er en side verdt å besøke.

Hvis du har ytterligere kommentarer, spørsmål eller noe annet på hjertet, skriv en kommentar nedenfor. Vi vil gjerne høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *