Royal Variety Performance på ITV i kveld

Hvis du er en av mange som liker et godt show liker du garantert Royal Variety Performance. Dette er programmet som blir sendt på nyttårsaften i Norge fra midnatt og det er en del av en lang tradisjon for mange og enhver. Det finnes derimot flere ting som kan være aktuelt for noen. Det ene problemet er hvis du ikke er i Norge men likevel ønsker å se den. NRK er nemlig ikke mulig å se online på internett fra utlandet over nettet, ettersom sendingene kun er tilgjengelige for folk med norsk IP adresse.Det er ikke noe problem å ordne dette, bare les den følgende artikkelen om å se NRK fra utlandet.

Men, hvis du ønsker å se på Royal Variety Performance allerede i kveld er det selvfølgelig mulig. Programmet tok plass i november i Royal Albert Hall i London og det var svært stjernespekket i år. Blant de heteste navnene på listen over deltagere finner man blant annet Robbie Williams, Neil Diamond, Girls Aloud, One Direction, Rod Stewart, Kylie Minogue, Ashleigh and Pudsey, Katherine Jenkins og Placido Domingo, Andrea Bocelli og Alicia Keys. God fornøyelse!

Hvis du ønsker å se dette i kveld foregår det Britisk tid fra 19.30 til 22.15. Du kan se dette på ITV online. Det er verdt å vite at dette kan kun ses med Engelsk IP addresse, det vil si at du oppholdet deg i England. Sitter du et annet sted i verden og ønsker å se på sendingen er løsningen den samme som hvis du ønsker å se NRK fra utlandet, så du kan enten lese artikkelen om å se NRK fra utlandet (prinsippene er de samme), eller lese denne artikkelen på engelsk som handler om hvordan du kan se ITV live stream fra utlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *