Infosikkerhet Europa 2024

Infosecurity Europe er en av de største og mest prestisjefylte informasjonssikkerhetskonferansene i Europa. Det er en årlig begivenhet som finner sted i London og tiltrekker seg tusenvis av deltakere fra hele verden.

Konferansen dekker et bredt spekter av emner relatert til informasjonssikkerhet, inkludert nettkriminalitet, databeskyttelse, risikostyring og compliance. Den inneholder hovedtaler, paneldiskusjoner og tekniske workshops ledet av eksperter på feltet. Deltakere har også mulighet til å besøke en utstillingsetasje med de nyeste sikkerhetsproduktene og -tjenestene.

I tillegg til utdannings- og nettverksmulighetene tilbyr Infosecurity Europe deltakerne en rekke andre funksjoner. Disse inkluderer en Cyber Innovation Showcase, hvor nye og nye sikkerhetsteknologier vises frem, og et karriereutviklingssenter, som tilbyr råd og ressurser for fagfolk som ønsker å fremme karrieren innen informasjonssikkerhet.

Infosecurity Europe er en utmerket mulighet for fagfolk innen informasjonssikkerhet til å holde seg oppdatert med de nyeste trendene og utviklingene, bygge nettverk med andre eksperter og utforske nye teknologier og produkter. Det er et must-attend-arrangement for alle som er involvert i cybersikkerhet eller informasjonsteknologi bredere.

Infosikkerhet Europa 2024

Datoer: 4-6 juni
Sted: ExCel London

Har du lyst til å delta på arrangementet? Du kan lese mer og registrere deg på den offisielle nettsiden til arrangementet. Har du lyst til å delta på et lignende arrangement i Lisboa? Les mer om det populære Web Summit i Lisboa.

Er du ivrig etter å se om det er noen andre interessante hendelser som finner sted i London? Sjekk ut London-kalenderen for mer informasjon.

Leter du etter et hotell i nærheten av arrangementet?

Vil du bo i nærheten av arrangementets beliggenhet for å spare tid og energi? Her har du noen hotellanbefalinger som lar deg bo bare noen få hundre meter fra ExCel London.

Novotel London ExCel

Novotel London Excel er et moderne og stilfullt hotell som ligger i Docklands-området i Øst-London, Storbritannia. Det ligger ved siden av Excel Exhibition Centre og Royal Victoria DLR-stasjon, og gir enkel tilgang til sentrale London og andre områder av byen.

Hotellet har 257 romslige og moderne gjesterom, alle utstyrt med komfortable senger, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Rommene har også store vinduer som gir naturlig lys og fantastisk utsikt over byens skyline.

Novotel London Excel tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold så komfortable og hyggelige som mulig. Disse inkluderer et treningssenter, badstue, dampbad, en restaurant på stedet og en bar som serverer deilig internasjonal mat og drikke.

Novotel Midlands

Hotellet ligger kun 100 meter fra konferanselokalet.

Crowne Plaza London

Crowne Plaza London Docklands er et moderne og stilfullt hotell som ligger i Docklands-området i Øst-London. Det ligger i nærheten av ExCeL Exhibition Centre (400 meter unna). Det ligger også i nærheten av populære steder som O2 Arena og Canary Wharf, som gir enkel tilgang til sentrale London og andre områder av byen.

Hotellet har 210 romslige og moderne gjesterom, alle utstyrt med komfortable senger, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har fantastisk utsikt over Themsen og byens skyline.

Crowne Plaza London Docklands tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold så komfortable og hyggelige som mulig. Disse inkluderer et treningssenter, badstue, dampbad og en restaurant og bar på stedet som serverer deilig internasjonal mat og drikke.

Crowne Hotel London Midlands

Er du klar til å delta på Infosecurity Europe? Vi håper informasjonen her har hjulpet deg! Se deg rundt for mer informasjon om London attraksjoner, arrangementer, aktiviteter eller andre lignende emner i vår London Guide.

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *