Hjem Events - Norsk London Guide Konserter Olivia Rodrigo London 2024
Olivia-konsert

Olivia Rodrigo London 2024

Kanskje du først møtte Olivia Rodrigo da hun spilte en rolle i Disney TV-showet «High School Musical?» Eller var det da du hørte på sangen «Drivers License»? Uansett hva som fikk deg til å like Olivia Rodrigo i utgangspunktet, kan du nå se henne når hun kommer til London i 2024 for å ha fire konserter i den populære O2 Arena. Vil du vite mer om konsertene? Leter du etter et sted å kjøpe billetter til Olivia Rodrigo-konsertene i London?

Olivia Rodrigo er en kjent sanger og skuespillerinne. Hun ble veldig populær i 2021 med sangen «Drivers License». Folk likte sangen fordi den snakket om kjærlighet og kjærlighetssorg på en måte som mange kunne relatere seg til. Olivia er også kjent for sin rolle i Disney TV-showet «High School Musical: The Musical: The Series.» Hun er ung, men veldig talentfull, og mange mennesker liker musikken og skuespillet hennes.

Den første konserten i London vil bli avholdt 14. mai, etterfulgt av en konsert 15. mai. Etter det vil hun ha en dag til å slappe av. Kanskje hun vil gå en tur på Oxford Street, se på en utstilling i National Gallery, eller ta en tur med London Eye? Jeg har ikke peiling, men jeg vet at hun vil være tilbake på scenen i O2 Arena 17. mai og 18. mai. Deretter reiser hun til Antwerpen i Belgia, før hun reiser til Nederland hvor hun skal holde to konserter i Amsterdam.

Olivia Rodrigo London 2024

  • Sted: O2 Arena
  • Datoer: 14 mai, 15, 17 og 18
  • Billetter: Viagogo

Du bør besøke de offisielle billettsidene for å se om de har noen billetter igjen først. Hvis alle billettene er borte, kan du bruke lenken over for å kjøpe billetter direkte fra andre. Det kan være dyrere enn de opprinnelige prisene, men hvis det er viktig for deg å være der på en av Olivia Rodrigo-konsertene i London, kan det være en pris du er villig til å betale.

Visste du at låten «Drivers License» har blitt spilt mer enn 2.000.000.000 ganger på Spotify? Det er et vanvittig nummer, og det blir lyttet til mer enn til og med de mest populære sangene til Taylor Swift. Hennes andre og tredje mest populære sanger er «Deja vu» og «Forræder».

Er det noen andre arrangementer i London i mai?

Det er mange ting som skjer i London gjennom året. Det er mange fantastiske permanente utstillinger i de populære London-museene, og det er alltid interessante midlertidige utstillinger. Dessuten har du faste aktiviteter som akvariet, London Dungeon, London Eye og turer på Themsen, og så kan du besøke populære attraksjoner som Tower of London og andre populære bygninger.

Men det er også konserter, festivaler og markeder i London, og du kan lese mer om slike pågående og kommende programmer i London her.

Dato

mai 14 - 18 2024

Tid

Hele dagen

Sted

O2 Arena
O2 Arena
Peninsula Square, London SE10 0DX
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *