6 grunner til å se på NOW TV

Skal du flytte til England for en tid og ønsker å se på TV uten å tegne et abonnement som gjør at du også faktisk må installere noe på stedet der du bor? Ønsker du bare å se online på din data, telefon eller tablet uten videre kontrakt? Les videre, for vi tror NOW TV er noe for deg!

NOW TV

Hvis du ikke er interessert i å lese videre, men ønsker å besøke NOW TV sin webside kan du gjøre det ved å trykke på lenken nedenfor.

NOW TV sin webside

Seks grunner til å se på NOW TV

Vi er personlig store tilhengere av NOW TV og her kommer seks grunner til at vi tror du også kommer til å bli det når du skjønner hva det er snakk om!

Du betaler bare for det du er interessert i

Når du besøker NOW TV sin webside skjønner du fort og legger merke til at det er tre forskjellige pakker som er tilgjengelige. Her finnes en pakke som er for filmentusiaster, en pakke for serie entusiaster mens den tredje pakken er for sportsentusiaster. Det vakre i det hele er at du trenger ikke å betale for alle tre, men du betaler kun for den pakken du er interessert i. Det vil si at om alt du ønsker er å se fotball og Premier League, så går du for NOW TV Sports pakken, men om du heller vil se på gode filmer, går du for NOW TV Movies pakken. Det er selvfølgelig mulig å abonnere på flere pakker, men det er ikke nødvendig.

Alle SKY kanaler uten kontrakt

Hvis du noen gang har besøkt SKY sine nettsider i håp om å se på programmer har du raskt støtt på problemer. Alle muligheter krever kontrekt og lignende, og det er derfor NOW TV er så perfekt, for her får du tilgang til det du måtte ønske uten kontrakt. Du trenger kun et abonnement som du sier opp akkurat når du vil, og du betaler akkurat for så lang tid du ønsker, noe som betyr at hvis du har fått nok etter en dag er det bare å avslutte med en gang.

Se SKY Sports online

Hvis det er noe sports entusiaster vet er det at SKY Sports er en av de beste sportskanelene i hele verden. Når du tegner et NOW TV Sports abonnement får du tilgang til live strømmene til SKY Sports, noe som betyr at du kan se Premier League fotball online, spansk fotball, cricket, rugby og mye annen sport live online, og det umiddelbart etter at du har tegnet abonnementet. Så, om du vil se på SKY Sports online om tre minutter er det bare å besøke websida til NOW TV for å kjøre på!

Mange lurer på om dette fungerer slik at man også kan se på NOW TV i Norge? For mer informasjon om dette anbefaler vi denne artikkelen.

Se de beste filmene online

Her kan du se de beste filmene online, og det er virkelig sant. Mens tjenester som Netflix bruker lang tid før de beste filmene ankommer, tar det med NOW TV mye kortere tid. Et eksempel er for eksempel The Maze Runner som hadde premiere i oktober 2014 i England, og som allerede i slutten på juli 2015 var tilgjengelig på NOW TV Movies. Dette er bare ett av mange eksempler, så om du ønsker både nytt og gammelt fra filmverdenen, er NOW TV Movies for deg!

Se de beste TV seriene online

Hvis du tegner et NOW TV Entertainment abonnement får du tilgang til de beste TV seriene fra de beste produsentene. Her finnes det serier fra HBO og selvfølgelig fra de vanlige Hollywood produsentene. For øyeblikket kan du blant annet se Aquarius, Yonderland, EX on the Beach, Show me a Hero, Zoo, Modern Family, Desperate Housewives, True Blood, Sons of Anarchy, Castle, Devious Maids, American Dad, King of the Nerds, The Brink, Strike Back, Glee, Veep og True Detective (samt utallige andre serier).

Se live strømmers

Du skjønte vel at du får tilgang til live strømmene til Sky Sports kanalene når du tegner et NOW TV Sports abonnement. Men, det du kanskje ikke tenkte på er at du får tilgang til live strømmene til andre SKY TV kanaler når du tenger NOW TV Entertainment eller NOW TV Movies abonnement. Da kan du nemlig se på SKY kanelene for TV og filmer live online, og det er jo skikkelig kult. Her er det altså mulig å se på SKY live online, og ikke bare bla i katalogene (slik du gjør hos andre tjenester). Kult? Er du klar for å gå videre? Klikk her for å besøke NOW TV eller trykk på banneret under.

Har du prøvd NOW TV? Var du fornøyd med tjenesten? Skriv gjerne en kommentar for å dele dine tanker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *