Utstilling om Australia

Utstilling om AustraliaEn ny utstilling som bærer navnet ‘Indigenous Australia, enduring civilisation’ vil bli tilgjengelig i British Museum i London fra slutten av april og fram til starten av august i 2015. Dette er den første store utstillingen av denne typen i England, så dette vil helt klart trekke mange mennesker til museet.

Målet til utstillingen er å gi et godt bilde og fortelle mennesker om sivilisasjonen og kulturen i Australia. Dette er en kultur som har røtter som strekker seg langt tilbake og nasjonen gir hjem til regnskop, elver, sjøer, øyer og selvfølgelig også store byer. Nå er det fortsatt mange grupper som har egne kulturer og språk som lever rundt i Australia og denne utstillingen handler først og fremst om disse litt bortgjemte folkene og deres kultur og liv.

Her kan du som titter innom i det Britiske museet se på objekter disse bruker i dagliglivet for å overleve, man kan se kunstverker og mye av det som blir utstilt her har aldri før blitt vist publikum, noe som alltid gir litt ekstra krydder til en utstilling.

Utstillingen ‘Indigenous Australia, enduring civilization’ åpner den 23 april og vil være tilgjengelig fram til den andre august. Billettene koster 10 Pund for voksne som vil få den med seg, mens barn har gratis inngang.

British Museum
Great Russell Street, London WC1B 3DG, United Kingdom

For mer informasjon om utstillingen kan du også besøke museets offisielle hjemmeside for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *