Luton flyplass til London

Luton Airport, offisielt kjent som London Luton Airport, er en internasjonal flyplass som ligger i byen Luton, Bedfordshire, ca 35 miles (56 km) nord for London sentrum. Det er den femte travleste flyplassen i Storbritannia, og betjener mer enn 18 millioner passasjerer per år.

Flyplassen ble først åpnet i 1938 som en kommunal flyplass og ble først og fremst brukt til kommersielle flyvninger i løpet av 1950- og 1960-tallet. I dag fungerer det som et knutepunkt for flere lavprisflyselskaper, inkludert EasyJet og Wizz Air.

Luton lufthavn har en terminal med én passasjer, som tilbyr en rekke fasiliteter for passasjerer, deriblant butikker, restauranter, barer og lounger. Det er også fasiliteter for forretningsreisende, for eksempel møterom og executive lounger.

Luton lufthavn

1) Med tog

Hvis du ankommer London Luton Airport, kan du enkelt nå sentrum med toget. Togene går regelmessig fra flyplassen, og du finner togbilletter ved å bruke lenken under denne teksten.

2) Med buss

Flere busselskaper kjører busser mellom London Luton og sentrum av London. Disse kjører regelmessig, og alle har fine nettsider med all informasjon du trenger. De enkleste løsningene er listet opp nedenfor.

3) Privat taxi

Høres det bedre ut å ha en sjåfør som venter på deg i ankomsthallen på Luton flyplass? Du kan bestille en privat transport fra Luton Airport nedenfor.