Heathrow til London

Heathrow er garantert en av de viktigste flyplassene i Europa, og her er det liv og røre døgnet rundt. Heldigvis er det enkelt å ta seg fra flyplassen og inn til sentrum, slik at de mange millioner menneskene som ankommer hit enkelt og greit skal kunne komme seg til byen.

Heathrow

1) Metro
Heathrow Airport har tre t-bane/undergrunn/metro/tube-stasjoner. Disse befinner seg alle i sone 6 innnenfor det offentlige transportsystemet i London. En enkeltbillett koster omtrent £5 og med denne kan du reise med Picadilly linjen fra Heathrow og inn mot sentrum. Denne linjen stopper ved store knutepunkter i London som Kings Cross, Picadilly Circus, Covent Garden og flere andre.

2) Heathrow Express
Heathrow Express er et ekspress tog som tar deg til London sentrum på under 20 minutter. Det går fra flyplassen hvert 15. minutt og kjører deg til London Paddington. En enkeltbillett koster vanligvis £18.
Heathrow Express

3) National Express
Hvis du vil bruke buss, og kanskje ikke reise direkte til London sentrum, men til en annen flyplass, en annen by i England eller lignende, kan National Express være et godt valg. Er du ute i god tid kan du få veldig gode priser.
National Express