Heathrow til London

Heathrow er en av de mest populære flyplassene i verden og blant de beste flyplassene i Europa. Hvis du ankommer Heathrow, kan du forvente at det blir overfylt hele dagen. Heldigvis er transporten fra flyplassen til sentrum enkel å ordne, spesielt ettersom flyplassen er koblet til sentrum med t-banen.

1) T-bane

Heathrow lufthavn har tre undergrunnsstasjoner (for de forskjellige terminalene), som alle ligger i sone 6 på det offentlige transportsystemet. En enkeltbillett til London koster ca. £ 5 hvis du kjøper en slik billett. Picadilly-linjen tar deg fra Heathrow stopper på store t-banestopp som Kings Cross, Picadilly Circus, Covent Garden og mange andre stopp.

2) Heathrow-ekspressen

Heathrow Express er et ekspresstog som tar deg til sentrum av London innen 15 minutter. Den går fra flyplassen hvert 15. minutt og tar deg til London Paddington. Prisen på en normal singel langt er £ 18.

3) National Express

National Express har flere busser fra Heathrow flyplass til flere destinasjoner i London og over hele England. Hvis du bestiller tidlig, er prisene gode.

4) Privat taxi

Ønsker du å komme til hotellet ditt så raskt som mulig? Høres det fint ut å ha en sjåfør som venter på deg i ankomsthallen på Heathrow med et skilt med navnet ditt på? Du kan bestille en privat sjåfør for å hente deg på Heathrow nedenfor.