Gatwick til London

Gatwick-ekspressen

Gatwick Airport er en internasjonal flyplass i West Sussex, ca 30 miles (48 km) sør for London sentrum. Det er den nest travleste flyplassen i Storbritannia, etter Heathrow, og eies av Global Infrastructure Partners.

Flyplassen ble opprinnelig åpnet i 1930 som en privat flyplass og ble brukt til militære formål under andre verdenskrig. Det ble en kommersiell flyplass på 1950-tallet og har siden blitt et stort internasjonalt knutepunkt, som betjener mer enn 46 millioner passasjerer årlig.

Gatwick lufthavn har to passasjerterminaler, nord og sør, forbundet med et skytteltog. Terminalene tilbyr en rekke fasiliteter for passasjerer, inkludert butikker, restauranter, barer og salonger. Det er også fasiliteter for forretningsreisende, for eksempel møterom og executive lounger.

1) Gatwick Express (tog)

Gatwick Express er et ekspresstog som går fra flyplassen hvert 15. minutt. Reisetiden er beregnet til 30 minutter, og etter 30 minutter kommer du til London Victoria. Det går også andre tog fra Gatwick til London. Disse er billigere, og du kan finne informasjon og bestille billetter online ved å bruke lenken under denne teksten.

2) National Express (buss)

Det billigste alternativet for transport fra Gatwick til London er easyBus. Hvis du bestiller tidlig, kan du få priser ned til £ 4. Disse bussene går fra flyplassen hvert 15. minutt. Bussene stopper ved Earls Court / West Brompton i London sentrum,

3) Privat taxi

Du kan ordne med en privat taxi for å hente deg på flyplassen og kjøre deg direkte til hotellet eller konferansestedet i London. Det er ganske dyrt, men det er veldig effektivt og gir deg en fantastisk start på turen til London. Du kan bestille en privat overføring ved å bruke skjemaet nedenfor.