London City Airport til London

London City Airport er en internasjonal flyplass som ligger i Royal Docks-området i London, ca 6 miles (10 km) øst for London sentrum. Det er den nærmeste flyplassen til sentrum og brukes primært til forretnings- og finansreisende, samt kortdistanse fritidsreisende.

Flyplassen ble åpnet i 1987 og ble designet for å imøtekomme forretningsreisende med sin nærhet til sentrum. Det eies av et konsortium av investorer, inkludert Global Infrastructure Partners og Ontario Teachers’ Pension Plan.

London City Airport har en enkelt rullebane og en enkelt passasjerterminal, som tilbyr en rekke fasiliteter for passasjerer, inkludert butikker, restauranter og barer. Det er også fasiliteter for forretningsreisende, for eksempel møterom og executive lounger.

Flyplassen har en rekke transportmuligheter for å komme seg til og fra London sentrum, inkludert Docklands Light Railway (DLR), som forbinder flyplassen til Bank stasjon på omtrent 20 minutter. Det er også buss og taxi tjenester tilgjengelig.

London City lufthavn

1) Bruk av røret / DLR

Bruk DLR (Docklands Light Railway) og hopp på stasjonen som passer for deg å reise videre med. Et kart som gjør det hele tydeligere finner du her.

2) Bruke bussen

Buss nummer 473 opererer mellom flyplassen og Stratford, Silvertown, North Woolwich og Prince Regent DLR Station. Buss 474 kjører mellom flyplassen og Canning Town og North Woolwich.

3) Privat taxi

Reis til din innkvartering i London fra London City Airport med en privat taxi. En sjåfør kan vente på deg i ankomsthallen og ta deg direkte til din innkvartering, noe som gir deg en flying start på turen til London. Du kan bestille og sjekke priser for slike overføringer nedenfor.

Lykke til, og nyt ditt opphold i London!