Simply Red i London 2015

Simply RedSimply Red er ute på konsertturne nå for tiden, og med jevne mellomrom vil de holde det gående helt fram til slutten på 2015. Og nettopp da, bare noen dager før julaften i 2015 kommer Simply Red til London for å ha to konserter.

Simply Red er et Engelsk band som ble lagd i 1985. I løpet av denne tiden har de solgt over 50 millioner album og de har vunnet utrolig mange priser. Turneen de nå er på kalles for Big Love Tour og med denne turneen feirer de sitt 30 års jubileum som band. De kommer til å besøke mange byer her og der, blant annet Belfast, Praha, Wien og mange andre flotte europeiske byer.

Når han så kommer til London skal Simply Red ha to konserter, som blir arrangert den 17 og den 18 desember i 2015. Dette er altså perfekt å kombinere med julemarkedstur til London, for eksempel! Om du ønsker billetter kan de kjøpes hos WorldTicketShop. Lokale for konserten er O2 Arena.

Da er det bare å glede seg til jul igjen. Litt rart med tanke på at når vi skriver denne artikkelen så er det fortsatt en uke til jul i 2014, men om cirka ett år og en måned er det altså tid for to konserter med Simply Red i Lonon i O2 Arena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *