Savner du England? Vil du se BBC i utlandet?

Har du besøkt England og blitt forelsket i nasjonen? Vil du høre mer britisk Engelsk på TV-en, eller kanskej se ditt favoritt BBC show online?

Det er ingen tvil i verden om at BBC er en av de beste TV stasjonene i verden. Her finner man utrolige TV show som Sherlock, Cuckoo og la oss ikke glemme Doktor Who. Men, om du forsøker å se på disse og andre programmer i BBC iPlayer i utlandet vil du få en feilmelding om at innholdet ikke er tilgjengelig. Hva kan man gjøre med det? Er det noen måte å se BBC i utlandet på? Det er altså mulig, og slik kan det gjøres. Innstruksjonene her er hentet først og fremst fra IP Adresse Guiden.

BBC iplayer ii utlandet
Her ser vi på folkeavstemningsprogramm på BBC den 8 juni i 2017

Slik ser du BBC i utlandet

For å kunne se på BBC i utlandet, altså utenfor England, trenger du å få BBC til å tro at du er i England. Dette kan man få til ved å bruke en såkalt VPN tjeneste og ved å koble seg til en VPN server i England. Dette er i og for seg enkelt, bare at svært mange slike servere er sperret av BBC, noe som gjør at det ikke fungerer allikevel. Det er dog noen som virker, så det er bare å følge instruksjonene nedenfor å se BBC i Norge eller andre land i verden. Merk at om du er redd for informasjonen er utdatert, finner du helt oppdatert informasjon i artikkelen vi henviste til ovenfor.

  • Besøk BBC iPlayer.
  • Registrer en ny bruker hos BBC iPlayer, og sørg for å registrere deg i England med engelsk postnummer, for eksempel NW2 1LP eller E14 9SJ.
  • Bekrefte din emailadresse.
  • Tegn et abonnement hos VPN tilbyderen ExpressVPN.
  • Last ned deres VPN klient og kobl deg til en server i England.
  • Nå kan du besøke BBC iPlayer igjen og du er klar til å se det du måtte ønske online

Det hele tar bare noen få minutter, og det betyr at du om ikke lenge kan se både programmer i det store iPlayer biblioteket, eller se på live strømmer online. Det er utrolig enkelt, og du får utrolig mye for pengene. Og om du har ExpressVPN kan du også bruke det for å få tilgang til amerikansk Netflix og mye mer, så det er flere bonuser du kan nyte med et slikt abonnement.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *