Santana konsert i London

SantanaFra mars i 2015 har Santana vært på turne og i juli 2015 kommer han til London og til O2 Arena der han kommer til å ha en konsert der alle fans er velkomne til å komme innom!

Carlos Santana er en svært å skjent artist som fikk sitt gjennombrudd på slutten av 60-tallet og i starten på 70-tallet. Han har vunnet enormt mange prisen og han er kjent for sin spesielle stil både som musiker og for den spesielle og herlige atmosfæren hans musikk har. Han er kjent for låter som Hope You’re Feeling Better, Everybody’s Everything, The Game of Love, Samba Pa Ti, Smooth og Black Magic Woman, og i tillegg til disse har han enormt mange andre kjente slagere som vi kanskje får med oss under konserten hans i O2 Arena, som blir arrangert den 25 juli. Billetter til konserten kan kjøpes på lenken litt lenger ned i artikkelen.

Under turneen sin skal Santana innom byen som Berlin, Hamburg, Brussel, Amsterdam og Verona, men viktigst er det selvfølgelig at han kommer til London og til O2 Arena den 25 juli.

O2 Arena
Peninsula Square, London SE10 0DX

Billetter: WorldTicketShop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *