Kan jeg se Sky Sports i Spania?

Kan jeg se Sky Sports i Spania?Jeg bor i Spania men ønsker å se på SKY Sports online. Er dette mulig på noen måte?

Takk for spørsmålet. Du er ikke alene om å ønske å se på Sky Sports i Spania, og for den saks skyld er det også mange i Norge som lurer på hvordan de kan se Sky Sports online i Norge. Ulempen med Sky og Sky Sports er det det er en dyr kanal, men det er selvfølgelig fordi de har et fantastisk stort utvalg og fantastisk dekning av alt de gjør. Så, om du er villig til å betale litt for dette er det selvfølgelig mulig å se på Sky Sports også i Spania (og i Norge). Det du trenger for å gjøre dette er først og fremst et abonnement til en VPN tjeneste som gjør det mulig for deg å få tak i en engelsk IP adresse. Vi anbefaler å bruke HideMyAss for å få en slik IP adresse. Grunnen til at du trenger dette er at du trenger å få websidene du besøker til å tro at du er i England.

Det andre du trenger er et abonnement hos NOW TV. Nå kanskje du tror vi har misforstått spørsmålet, det er jo tross alt Sky Sports det er snakk om, men sannheten er at den beste måten å se Sky Sports på er ved å besøke NOW TV. Dette er nemlig en webside litt ala Netflix, men her kan du tegne abonnement til enten filmer, serier eller sport (eller alle tre). De tre kategoriene er basert på utvalget til Sky, så om du tegner abonnement for filmer kan du se på alt av filmer fra Sky Movies, og om du da velger sportspakka kan du se på all action fra Sky Sports og alle de forskjellige Sky Sports kanalene. På denne måten kan du altså lett se på Sky Sports fra utlandet, du trenger altså bare en engelsk IP adresse og et abonnement hos NOW TV. Dette er altså mye enklere enn å prøve seg fram med løsninger der du gjør dette direkte på Sky sine nettsider, da dette både er komplisert og krever litt mer slit.

Du kan besøke NOW TV sine websider her. For mer informasjon om det å se på NOW TV fra utlandet, samt litt teknisk hjelp og lignende, anbefaler vi nowtv.fromabroad.org. Der finner du informasjon om nøyaktig hvordan du gjør dette, noe som kan være nyttig hvis du synes beskrivelsen på denne siden var litt mangefull.

Håper dette hjalp deg videre på vei slik at du kan se på Sky fra Spania!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *