Fornøyelse

Kaffe i London

London er en moderne by der du kan hygge deg på mange forskjellige måter. Her beskriver vi noen av de typiske aktivitetene i London.

Kino:
De fleste kommer nok ikke til London for å gå på kino, men hvis du har mange dager i London og litt tid til overs kan det likevel være en trivelig aktivitet. Her finnes kioner av mange slag, og du finner mer informasjon om kino i London på følgende side: http://www.londonnet.co.uk/cinema/

Teater og opera:
Hvis du ønsker å ta del i et kulturelt program er det mye å velge mellom i London. Vi har beskrevet en god del om dette på vår side om musikaler og teaterstykker i London, men hvis du er på jakt etter informasjon ut over dette kan du anbefale en av de følgende sidene: http://www.albemarle-london.com/, http://www.officiallondontheatre.co.uk/tkts/, http://www.roh.org.uk/.

Kaffedrikking i London:
London har mange, mange kafeer. De lokale er svært begeistret for Starbucks som finnes på nesten hvert gatehjørne i London. Så, om du ikke har besøkt Starbucks før er det på tide å gjøre det i London. Er du lei av Starbucks er det mange andre muligheter for å drikke god kaffe i London.

Natteliv:
De som er der på dagen, sov om natta – sier et slagord. Hvis du liker å sove på dagen og være våken på natta er SOHO området i London et område som vil være tiltrekkende for deg. Her finnes det utesteder på rad of rekke og og her kan du feste helt fram til tidlige morgentimer.