Hvilket er det beste fem stjerners hotellet i London?

Jeg planlegger en reise til London ganske snart, og ønsker å bo kongelig i London. Hvilket er det beste fem stjerners hotellet tilgjengelig?

Det er et kjempebra og forferdelig spørsmål på en gang. Først av alt er det jo umulig å sammenligne alle hoteller, ettersom alle har forskjellige smak. I tillegg avhenger ofte inntrykk av om man har hatt en god eller en dårlig hårdag, så derfor blir det hele svært subjektivt. Det som i tillegg gjør det enda værre er at London kan kalles Europas hovedstad for fem stjerners hoteller. Her finnes det nemlig over 100 hoteller med fem stjerner, noe som er svært mye i motsetning til byer som Paris der det er et sted mellom 40 og 50, og i motsetning til søte Belfast der det kun finne to ordentlige fem stjerners hoteller.

Vi vil allikevle forsøke å gi et svar på spørsmålet, og her kan du lese om to hoteller som begge av mange regnes for å være de beste av de beste i London!

Hvilket er det beste fem stjerners hotellet i London?

Corinthia Hotel London

Hvis du ønsker luksus og det største SPA anlegget tilgjengelig i London er svaret Corinthia Hotel London. Dette er et hotell med fantastisk utseende, og det ligger midt i Lononds hjerte, bare steinkast fra Big Ben og andre kjente severdigheter. Går du over Themsen kan du besøket akvariet og London Eye i løpet av svært kort tid. Andre luksustjenester på hotellet er de herlige restaurantene, egen frisør og egen blomstersjef som tar hånd om det grønne på innsiden. Internett er gratis å bruke, så om du ønsker luksus helt sentralt i London er dette vår favoritt!

Corinthia Hotel London
Corinthia Hotel London

Hotel 41

Hvis du har lyst til å bo litt utenfor den indre gryta, men fortsatt veldig sentralt er Hotel 41 noe å vurdere. Dette ligger rett ved Buckingham Palace og her har de både gratis Internett og litt gratis snacks du kan spise på i løpet av dagen. Kommer du med bil kan du parkere den her (du må dog betale ekstra for dette). Det har litt sånn svart-hvit dekor på innsiden, moderne feeling og en god del billigere vanligvis en Corinthia hotellet. Om du lar lommeboka di velge, reserver rom her. Det kan forøvrig være greit å vite at dette hotellet har fått helt fantastiske tilbakemeldinger online, og på mange reiseportaler scorer dette hotellet en god del bedre en Corinthia hotellet, basert på tilbakemeldinger fra reisende

Hotel 41 London
Hotel 41 London

Er du klar for å prøve ett av disse hotellene? Les mer om dem og sjekk priser ved å trykke på lenkene nedenfor!

Har du besøkt ett av hotellene? Har du noen erfaringer du ønsker å dele, eller kanskje andre innspill? Skriv en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *