A-Ha konsert i London

A-Ha LondonA-Ha er et svært så populært norsk band og i 2016 er de ute på turne igjen og ett av de mange stoppene kommer til å være i London. Der vil du få høre både gamle og nye sanger, så dette kommer til å bli en flott kveld for fans av Morten Harket og karene i A-Ha.

A-Ha konserten i London blir arrangert i den fantastiske O2 Arenaen og datoen for konserten er 26 mars og selve konserten starter rundt 18.00. Om du ønsker å få med deg denne godbiten av en konsert i London kan du kjøpe billetter hos WorldTicketShop. På den siden finner du også billetter til A-Ha konserter i andre byer i Europe. Billettene er second-hand i utgangspunktet, så det er en side som er helt perfekt når det ikke er flere offisielle billetter igjen, for da kan du kjøpe de derfra brukt.

Om du har lyst til å kjøpe det nyeste albumet fra A-Ha som heter Cast of Steel kan du kjøpe Cast in Steel hos Amazon.com, selvfølgelig i tillegg til massevis av andre A-Ha albumer og effekter.

De største A-Ha fanatikerne vet selvfølgelig at A-Ha også er bandet som lagde tittellåta til Timothy Dalton sin første James Bond film i 1987 som heter The Living Daylights. Om du ønsker å se denne filmen kan du gjøre det også hos Amazon.com. Om du derimot er utenfor USA er det mulig du vil få litt problemer med både betaling og titting, så du finner info om hvordan du ser og betaler for Instant Videos hos Amazon.com her.

Er du interessert i annen informasjon om London og om severdigheter, restauranter, hoteller, aktiviteter eller kanskje offentlig transport er det bare å lese rundt i vår London Guide for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *