Trådløs festival

Wireless Festival London 2024

The Wireless Festival er en av Londons mest spennende årlige musikkarrangementer. Festivalen er kjent for sin fantastiske atmosfære, og folk kommer fra hele verden for å oppleve festivalen hvert år. Den første «Wireless Festival» ble arrangert i 2005, og den har siden vokst til å bli et høydepunkt i sommerkalenderen for musikkelskere over hele verden. Festivalen finner sted i Finsbury Park, et fantastisk område for å arrangere store arrangementer som denne festivalen.

Gjennom årene har Wireless Festival blitt besøkt av noen av de største navnene i musikkbransjen. Kjente artister som Kanye West, Rihanna, Drake og Kendrick Lamar har vært på festivalen. Hvis du er en fan av hip-hop, pop, R &B og / eller elektronisk musikk, vil du sikkert finne noe å elske hvis du kjøper billetter til festivalen. Du kan finne enda mer konkret informasjon og mulighet for å kjøpe billetter på festivalens hjemmeside.

Wireless festival London 2024

Datoer: 12-14 juli, 2024
Sted: Finsbury Park

Billetter: https://wirelessfestival.co.uk/

Vil du lese mer om andre arrangementer, happenings og festival i London? Besøk vår aktivitetskalender for å finne ut mer om hva som skjer i London.

Hvem kommer til Wireless Festival i 2024?

Her har du noen av artistene som kommer til Wireless Festival i London i år:

Nicki Minaj, Ice Spice, Savage, Doja Cat, Asake, Sean Paul, Future, Strandz, Rema og flere andre.

Hvordan kan jeg reise til Finsbury Park?

Å komme seg til konsertområdet er relativt enkelt, takket være Londons effektive offentlige transportsystem. Finsbury Park har gode forbindelser med undergrunns-, tog- og bussruter. Festivalgjengere kan hoppe på Piccadilly- og Victoria-linjene eller ta toget til Finsbury Park stasjon, som ligger bare en kort spasertur fra arenaen. Det er med andre ord lett å komme seg til Finsbury Park.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *