Hjem Events - Norsk London Guide Utstillinger Livet i den romerske hæren – en utstilling.
Livet i den romerske hæren

Livet i den romerske hæren – en utstilling.

Hvis du har studert litt historie, har du lest mye om Romerriket, om Julius Cæsar, Colosseum, og kanskje om utvidelsen av Romerriket. Men hvordan utvidet imperiet seg? Hvordan var livet for en soldat som kjempet i den romerske hæren?

Hvis du leser om fotball-VM i Qatar, er det én ting å lære om arbeidernes situasjon ved å lytte til FIFA-president Gianni Infantino. Men du vil sannsynligvis høre en annen historie hvis du snakker med de faktiske arbeiderne som var ute på feltet og gjorde det harde arbeidet.

Så, hvilken bedre måte å lære om hvordan livet var som soldat i den romerske hæren, enn gjennom øynene til faktiske soldater? Det er perspektivet til denne midlertidige utstillingen i British Museum der du kan lære mer om hvordan livet var for en soldat i Romerrikets hær.

Den romerske hæren var attraktiv da de tilbød romersk statsborgerskap til folk som ble med i hæren. Som et resultat var hæren et løfte til folk om et bedre liv under bedre omstendigheter.

Vil du lære mer om hvordan livet var for en soldat mens han kjempet? Eller kanskje finne ut hvordan familielivet var for soldatene? Denne utstillingen i British Museum i London er en du bør besøke.

Livet i den romerske hæren i British Museum

Sted: British Museum
Datoer: 1. februar 2024 – 23. juni 2024

Inngangsbillett: Selv om British Museum er gratis, er dette en midlertidig utstilling som du må betale inngangsbillett for. Du kan bestille billetter til utstillingen på nettsiden til British Museum.

Vil du lese mer om andre arrangementer, konserter, festivaler, markeder og ting som skjer i London? Besøk vår «Hva skjer i London«-side for å finne ut mer.

Dato

feb 01 2024 - jun 23 2024
Pågående...

Tid

Hele dagen

Sted

British Museum
British Museum
Great Russell Street, London WC1B 3DG
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *