Hjem Events - Norsk London Guide Sport Euro 2020: England – Skottland

Euro 2020: England – Skottland

England skal spille mot Skottland på Wembley Stadium den 18. Dette blir den andre kampen for begge lag i turneringen, etter Englands åpningskamp mot Kroatia, og etter Skottlands åpningskamp mot Tsjekkia. Begge nasjonene vil være ivrige etter å vinne, men England er den store favoritten.

Wembley Stadium vil være fullpakket med mer enn 20 000 tilskuere som er ivrige etter å nyte denne fantastiske kampen under EM i fotball. De fleste av dem kan heie på England og for Harry Kane, Marcus Rashford og alle de andre engelske stjernene, men viktigst av alt, de er der for å nyte en fotballkamp og se denne fantastiske hendelsen med sine virkelige øyne. Millioner av mennesker vil sitte hjemme foran TV-ene sine og se kampen, mens andre vil streame EM i fotball online foran dataskjermene sine, på nettbrettet eller kanskje på mobiltelefonen mens de jobber!

Uansett hvordan du vil se kampen, vil dette være fantastisk.

Kampen starter 20.00 lokal tid i England, noe som betyr at den starter klokken 21.00 for andre land i Sentral-Europa. Så hvis du bor i Tyskland, i Nederland, i Ungarn eller i Polen, kan det hende du bare setter deg foran TV-en klokken 20.00, men du må fortsatt vente en time før denne kampen faktisk starter!

Vi håper du vil nyte kampen, og hvis du vil nyte enda mer kule programmer mens du er i London, sørg for å se deg rundt i vår London guide for mer informasjon og inspirasjon!

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *