Hjem Events - Norsk London Guide Sport Euro 2020: England – Kroatia

Euro 2020: England – Kroatia

Mange av oss har gledet oss til Euro 2020 i svært lang tid. Etter at den ble utsatt i 2020, har ventetiden vært enda lengre. Men tiden er endelig her, og vi er klare for EM i fotball. Den første kampen for England spilles den trettende juni mot Kroatia på Wembley Stadium i London.

england mot Kroatia

Kampen starter klokken 14.00 lokal tid. Det er viktig å legge merke til at dette er lokal tid, noe som betyr at det er klokken 15.00 mange andre steder i Europa, også i Norge.

Kampen mellom England og Kroatia kan sees av mer enn 22.500 tilskuere. Dette er bare 25% av maksimal kapasitet, men de har bestemt seg for å gjøre det slik fordi de ønsker å hindre COVID i å spre seg på stadion. Den eneste byen som tillater stadionet å bli brukt på full kapasitet er byen Budapest der stadion vil bli pakket. Enten det er en klok beslutning eller ikke, er noe vi vil finne ut om en måned!

Kampen mellom England og Kroatia vil være svært viktig for begge lag. Mange anser England for å være en av favorittene til å vinne turneringen, mens Kroatia ikke har fått store sjanser blant bookmakere. Men vi vet også at Kroatia kom seg helt til finalen i FIFA World Cup i 2016, og de er i stand til å overraske.

Hvis England skulle tape denne kampen eller bare spille uavgjort, kan det stresse spillerne, og dette kan ha en svært dårlig effekt på spillerne og laget. Kroatia kommer til denne kampen uten press i det hele tatt, noe som gjør det lettere for dem.

COVID-19
Det er ennå ikke sikkert om du trenger en negativ COVID-test for å komme inn på stadion, men hvis du har en billett, bør du være oppmerksom på fremtidige meldinger om dette emnet!

Hvis du ikke har en billett, men ønsker å se kampen mellom England og Kroatia på nettet, kan du finne mer informasjon om hvordan det kan gjøres i følgende artikkel.

La oss håpe at dette blir en fantastisk sommer for fotballfans, og at Harry Kane vil kunne lede lagkameratene sine til seier, først mot Kroatia, og deretter helt til finalen som skal spilles på Wembley Stadium den ellevte juli i 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *