Duran Duran London 2023

Personlig får Duran Duran meg til å tenke på fortiden. Men gruppen er fortsatt aktiv, og du kan oppleve Duran Duran i nåtiden. Bandet vil arrangere flere arrangementer i Storbritannia i 2023, og det blir to konserter i O2 Arena i London i løpet av deres korte turné.

Opprinnelig skulle Duran Duran bare ha én konsert i London. Men på grunn av arrangementets popularitet la de til en ekstra konsert. Som et resultat kan du nå kjøpe billetter til to konserter med Duran Duran i London i 2023, 1. mai og 2. mai.

Duran Duran ble dannet i 1978, noe som betyr at de har en lang historie sammen. Bandet er nå på Rock and Rock Hall of Fame-listen, og dette kan være en av dine siste sjanser til å se bandet opptre. De vil mest sannsynlig spille noen av sine største hits som Girls on Film, Rio, Save a Prayer, The Reflex, Hungry Like the Wolf, The Wild Boys og Notorious (forhåpentligvis).

Hvis du aldri har vært på O2 Arena i London, er dette en flott sjanse til å besøke det mest populære konsertstedet i Europa.

Duran Duran London 2023

O2 Arena
1. mai – 2. mai

Billetter: Eventim

Eventim er det offisielle selskapet for salg av billetter, så hvis du bruker lenken ovenfor, vil du få billetter til de beste prisene online. Vil du bruke litt tid på å oppdage attraksjonene og aktivitetene i London? Se deg rundt i vår London Guide for mer informasjon.

Du kan også finne informasjon om andre kommende og pågående arrangementer i London her.

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *