Hjem Events - Norsk London Guide Utstillinger Den siste Caravaggio – en utstilling.
Den siste Caravaggio

Den siste Caravaggio – en utstilling.

Det er mai i 1610 og Caravaggio ligger i byen Napoli i Italia. Han gjør det han vanligvis gjør, han maler. Men to måneder senere dør han under mystiske omstendigheter, og dette er det siste maleriet han noensinne har laget.

Navnet på dette maleriet er «The Martyrdom of Saint Ursula», og nå vender det tilbake til England for første gang på 20 år. Det er et brev der Caravaggio beskriver historien bak maleriet, og det vil bli utstilt sammen med hans siste skapelse. For å krydre det enda mer, vil Nasjonalgalleriet portrettere sitt eget bilde fra Caravaggio (‘Salome med døperen Johannes’ hode’) fra 1609-1610 sammen med «The Martyrdom of Saint Ursula.

Den siste Caraggio i Nasjonalgalleriet

Datoer: April 18, 2014 – juli 21, 2014
Sted: Nasjonalgalleriet

Inngangsbillett: Det er gratis å besøke denne utstillingen. Selv om det er gratis, er det smart å bestille en gratisbillett online på nettsiden til Nasjonalgalleriet før du ankommer for å være sikker på at du kan komme inn på museet på det gitte tidspunktet.

Du kan lese mer om Nasjonalgalleriet og dets midlertidige og permanente utstillinger her.

Vil du heller lese mer om andre programmer, arrangementer, konserter, festivaler og markeder i London? Se på kalenderen vår for å finne ut hva som skjer i London.

Dato

apr 18 2024 - jul 21 2024
Pågående...

Tid

Hele dagen

Sted

National Gallery
National Gallery
Trafalgar Square, London WC2N 5DN
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *