AC/DC i London

AC/DC London 2024

AC/DC har vært i London flere ganger, og bandet er kapable til å fylle Wembley Stadium flere kvelder på rad. Bandet returnerer til London i 2024 og det blir konserter 3. juli og 7. juli foran rundt 90.000 mennesker. Vil du være en av fansen på Wembley Stadium?

AC/DC er et band som har eksistert lenge, og de står bak kjente hits som «Highway To Hell», «Back In Black» og mange andre. Bandet er elsket i Storbritannia, men enda mer i Tyskland. Vi forventer at fans kommer fra Tyskland til London for konserten, men Tyskland er landet der det blir flest AC/DC-konserter i 2024, og den største vil bli arrangert på Hockenheimring (en Formel 1-bane) foran nesten 120.000 mennesker. Dette er ikke ofte brukt til konserter, men AC / DC har vært der flere ganger før, og det samme har The Rolling Stones, Michael Jackson og noen få andre artister.

Men vi skal ikke klage på to konserter i London med plass til 90.000 mennesker hver kveld. Dette er en av mange fantastiske konserter som arrangeres i London i sommer, og i tillegg til AC/DC vil vi også ha artister som Nicki Minaj, Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bruce Springsteen og PINK som kommer til byen. Vi har mye å glede oss til. Og så har vi ikke nevnt de forskjellige festivalene hvor mange kjente artister vil opptre i tillegg (for eksempel BST Hyde Park hvor Robbie Williams og Andrea Bocelli skal opptre).

AC/DC-konserter i London 2024

Sted: Wembley Stadium
Datoer: 3. juli og 7. juli 2024

Vil du nyte andre programmer mens du er i London? Vi har skrevet om de mest kjente attraksjonene i London, de mest populære aktivitetene, og også interessante emner som offentlig transport, hoteller og restauranter i vår London Guide. Vi håper du finner informasjonen du leter etter og mye mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *