30 sekunder til Mars

30 Seconds to Mars London

Det populære bandet 30 Seconds to Mars skal opptre i O2 Arena i London 23. april i 2024. Høres dette ut som en gyldig unnskyldning for å forlate familien hjemme og reise til den vakre byen London på det som forhåpentligvis blir en vakker vårdag i den engelske hovedstaden?

30 Seconds to March vil tilbringe store deler av 2024 på verdensturné. Turneen starter i Glasgow 16. april, og etter det vil bandet turnere i hele Europa før det drar tilbake til USA hvor det vil reise over hele landet.

30 Seconds to Mars ble dannet i 1998 av skuespilleren Jared Leto og broren Shannon Leto. Det dukket raskt opp som en kraft i alternativ rock. Bandets navn ble inspirert av en tese som antydet at jordens nærhet til Mars er omtrent 30 sekunder i fremtiden. Deres selvtitulerte debutalbum i 2002 la grunnlaget for en karriere preget av sjangeroverskridende musikk og en altoppslukende liveopplevelse.

Høres dette ut som noe du ønsker å oppleve? Du kan kjøpe billetter til 30 Second to Mars i London ved å bruke lenken nedenfor.

30 Seconds to Mars London 2024

Sted: O2 Arena
Dato: April 23, 2024

Billetter: Kan du ikke kjøpe billetter fra de offisielle markedsplassene for billetter? Er alle billetter solgt? Du kan kjøpe billetter til denne og andre 30 Seconds to Mars-konserter i 2024 på Viagogo, den største markedsplassen for sekundærbilletter online.


Leter du etter et hotell i nærheten av O2 Arena? Se på kartet nedenfor for å finne billig overnatting i nærheten av konsertstedet. Hvis du zoomer ut, finner du enda flere hoteller og leiligheter i nærheten av O2 Arena.

 

Vil du lese mer om de mest populære attraksjonene i London? Eller vil du heller lære mer om offentlig transport i London og prisene på billettene til metrosystemet i London? Du finner dette og mye mer informasjon i vår London Guide.

Dato

apr 23 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

O2 Arena
O2 Arena
Peninsula Square, London SE10 0DX
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *