Disney On Ice i London (Juleprogram)

Er du klar for litt julemagikk? Kanskje du ikke får med deg Disney og Donald Duck på NRK på julaften, men da kan du kanskje bytte det ut med Disney on Ice i O2 Arena i London? Her blir det nemlig mange forestillinger og den første er på formiddagen den 24 desember.

Disney on Ice

Navnet på Disney of Ice forestillingen i år er «100 years of magic». Her kan du se og oppleve kjente karakterer fra DIsney og Pixar filmene som Nemo, Mulan, Løvenes Konge, Pinocchio, Toy Story, de Utrolige og lignende filmer. Her kan du nyte fantastisk flott musikk, vakre kostymer og et show som har Donald, Mikke Mus, Pluto og Langbein som verter.

Første gang Disney on Ice ble vist var i 1981, og siden det har det vært vist verden rundt. I London er den første forestillinga 24 desember og den 4 januar er det siste dagen med Disney on Ice forestillinger i London, for nå!

For informasjon om andre ting som skjer i London, trykk her! Da ønsker vi alle god jul, og om du ønsker mer informasjon om jul og julemarkeder i London, trykk her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *