Deep Purple konsert i London 2015

Deep Purple LondonDeep Purple har en lang historie bak seg, og når de kommer til London i 2015 har de en lang turne bak seg. Den siste stasjonen på denne er O2 Arena i London den 3 desember, så her blir det fest!

Deep Purple er et engelsk band som ble formet så tidlig som i 1968. Det har skjedd en del forandringer opp gjennom tidene, men i dag består Deep Purple av Ian Paice, Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse og Don Airey. Deres første album som ble sluppet het Shades of Deep Purple, og dette ble sluppet i 1968. Siden den gang har de solgt over 80 millioner album og de er ett av de mest populære band i verden i det hele tatt. Siden 2013 er de ute på turne i forbindelse med deres nyeste album som heter Now What?!. Den første konserten ble arrangert 21 februar i 2013 og den siste konserten blir så i London den 3 desember i 2015. Totalt er dette konsert nummer 135.

Om du har lyst til å få med deg Deep purple konserten i London kan du kjøpe billetter til denne hos WorldTicketShop. Om du heller vil gjøre noe annet gøy er det bare å lese rundt i London Guiden vår, for her finner du informasjon om severdigheter, konserter, museer og mye annet som har med London å gjøre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *