Buss fra Stansted til Brighton sent på kvelden?

Hei. Jeg lander med siste fly fra Rygge til Stansted 2. november ca kl 23.05. (Ryanair flyr ikke til Gatwick etter 1. november). Jeg skal videre til Brighton. Noen gode tips om hvordan? Finnes det nattbusser som passer? Ser at de fleste tog eller busser ikke går etter midnatt fra Victoria, og da sliter jeg med å komme meg til London. På forhånd takk.

Først av alt takk for spørsmålet. Det er jo buss som er greia, og så langt vi ser er den beste løsningen National Express. Det eneste som er viktig er å søke på bussavganger den 3 november. De har nemlig en buss som går rundt 22.30 den 2 november som er alt for tidlig, men de har deretter bussavgang som går litt klokka 01.00, men denne finner du bare hvis du søker på tidlige avganger den 3 november. Helt nøyaktig ser jeg nå at bussen går 01.35 fra Stansted og da vil du ankomme til Brighton litt etter 06.00 på morgenen, frisk og opplagt etter en herlig natts søvn! Forøvrig er det mye bedre å sove på bussen, for det å prøve å sove på Stansted er ikke noe særlig trivelig (been there, done that!)

Det er verdt å vite at man må bytte buss en gang underveis på turen, og i den forbindelse får du en liten pause på Gatwick flyplassen (så mye greiere det hadde vært å landa der med en gang) før du drar videre siste biten fra Gatwick til Brighton!

Lykke til og kos deg mens du er i Brighton! Håper svaret hjelper. Om du har prøvd og det funka, skriv gjerne en kommentar, eventuellt om andre har andre innspill og tips til vårt svar er det bare å skrive!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *