Bryllupskjolenes utvikling i Victoria og Albert museet

Wedding dressesEr det noe som er en perfekt utstilling for damer må det være denne. De ser alltid på bruden, og alle damer har en mening hver gang de ser en bryllupskjole.

Dette er muligheten til å se en hel masse bryllupskjoler fra forskjellige epoker opp gjennom historien. Se bryllupskjoler som kommer fra 1775 og så følg utviklingen helt fram til dagens mote ala 2014.

Her på utstillingen kan du se kjoler laget av kjente designere som Charles Frederick Worth, Norman Hartnell, Charles James, John Galliano, Christian Lacroix, Vivienne Westwood og Vera Wang . Besøkende kan ikke bare se kjolene, men de kan også få vite mer om hvordan de blir værnet, vaska og tatt vare på.

Det vil være noen spesielle godbiter en kan få med seg også under denne ustillingen, for eksempel den lilla brudekjolen til Dita Von Teese som hun hadde på seg da hu gifta seg med Marilyn Manson, og du kan også se Gwen Stefani sin kjole som hu hadde på seg da hu gifta seg med Gavin Rossdale.

Herlige greier, ikke sant? Les mer om denne utstillingen her, og les mer om Victoria og Albert museet her. Generell informasjon om London finner du selvfølgelig her i London Guiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *