Bette Midler i London 2015

Bette Midler LondonEtter cirka 35 år er det igjen tid for at Bette Midler kommer til England og til London for å holde konsert(er) igjen. De to dagene hu kommer innom O2 Arena i London på er 18 og 19 juli i 2015, og du er selvfølgelig invitert.

Bette Midler startet sin karriere på 1960-tallet, og siden hu hadde sitt store gjennombrudd har hu gitt ut så mye som 13 album. Noen av hennes mest kjente slagere er The Rose, Wind Beneath My Wings, Do You Wanna Dance?, Boogie Woogie Bugle Boy og From a Distance. Hennes nyeste album heter It’s the Girls!, og det ble gitt ut i 2014, så de fleste sangene under konsertene i London kommer nok til å være hentet fra dette albumet.

I tillegg til konsertene i London skal Bette Mmidler også besøke Birmingham, Manchester, Glasgow og Leeds, så om du heller vil få med deg en slik herlig konsert i en annen by, er dette fullt mulig. Billetter til alle disse konsertene kan du kjøpe hos WorldTicketShop.

Glem ikke at du også bør utnytte tiden mens du er i London til å besøke kjente severdigheter som Big Ben, Westminster Abbey og kanskje noe litt mer spennende som London Dungeon og London Eye. Det er utrolig mye å gjøre, så du kommer garantert ikke til å kjede deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *