Julemarkeder

London har ganske mange markeder og programmer i tiden før jul, men det er som alltid noen steder som er bedre og viktigere å få med seg enn andre. Her har vi en liste på tre markeder som vi regner for å være de beste og viktigste. For datoer, åpningstider og lignende, se på vår Engelske julemarked side.

Når og hvor er det julemarkeder i London i år?

Vi har laget en event side som handler om de forskjellige julemarkedene i London. På den siden finner du også informasjon om hvor og når de forskjellige julemarkedene er.


Julemarked i Hyde Park (Winter Wonderland)
Julemarkedet i Hyde Park heter offisiellt «Hyde Park Winter Wonderland.» Og dette er virkelig et drømmeland for både barn og voksne. Du finner over hundre boder der du kan kjøpe diverse stæsj og dill-dall, noe som kan være morsomt. I tillegg kan du kjøpe deg deilige byter å tygge på, samtidig som du drikker litt varm vin. Barna kan i mellomtiden benytte den store skøytebanen midt i parken, mot en god slump penger selvfølgelig.
Metro: Hyde Park Corner

Southbank Centre julemarked
Julemarkedet i/ved Southbank Centre ser mye ut som de tradisjonelle julemarkedene vi kjenner fra Wien, Budapest og de større byene i Tyskland. Her finner det lange rekker med boder, og i midten av området finnes en karusell barna kan glede seg over mens de voksne nyter en god bratwürst og litt skikkelig julegløgg. Dette markedet ligger ikke langt fra London Eye.
Metro: Waterloo

Julemarked ved Covent Garden
Dette er kanskje ikke det mest tradisjonelle julemarkedet, men har finner du et kjempereinsdyr, litt boder, god mat, flott belysning, korkonserter og skikkelig lekker julestemning. Kan varmt anbefales!
Metro: Covent Garden

Det er selvfølgelig mange flere programmer og julemarkeder rundtomkring, men i våre øyne er dette de tre viktigste. Vi ønsker deg en god jul og noen flotte juleforberedelser i London.

Covent Garden