AC/DC i London 4 juli 2015

ACDC LondonHva synes du om tanken på å feire den amerikanske frihetsdagen (Independence Day) med et band fra Australia (AC/DC) på den mest kjente arenaen i hele England (Wembley Stadion)? Herlig kaos, men absolutt en opplevelse som man vil huske på i mange år framover.

I 2015 er altså muligheten gitt for deg som vil høre AC/DC spille live på Wembley i London den 4 juli. Kara som står bak store slagere som Let There Be Rock, Shoot to Thrill, Hells Bells, Big Gun, Highway to Hell og lignende slager har hatt enorme suksesser siden de ble stiftet i 1973.

Fra 10 april reiser AC/DC på turne i forbindelse med deres nye album som heter Rock or Bust. De kommer til å holde 44 konserter rundt i verden, og bare noen dager før de kommer til London skal de opptre i Dublin på Aviva Stadion, en stadio som minner en god del om Wembley der de skal opptre når de er i London. Om du har lyst til å få med deg AC/DC konserten i Dublin, i London eller kanskje et helt annet sted i verden kan du kjøpe billetter hos WorldTicketShop (se lenke litt lenger ned på siden).

Om du trenger andre tips i forbindelse med reisen til London er det bare å se deg rundt her i London Guiden vår!

Wembley
Wembley, London HA9 0WS

Billetter: WorldTicketShop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *