Transportation in LondonHvis du har tid og mulighet er det verdt å se så mye som mulig av London til fots. Det er mange interessante ting og severdigheter som du kun får med deg mens du går gatelangs i London, så om du har mulighet, gjør det. Men, London er en gigantby og våre bein blir fort trøtte, og da kan det være godt å gå ombord og bruke forskjellige former for London transport.

Ett av de store symbolene i London er de tradisjonelle røde bussene. Disse må du absolutt prøve, og spesielt må du sitte i andre etasjen og nyte utsikten mens du bare kjører rundt på måfå i London. Det er greit å vite om disse bussene at folk ofte hopper av og på disse litt her og der, så mange venter ikke på et ordentlig stopp for å gå av eller på bussen. Glem heller ikke å vinke til sjåføren hvis du vil at bussen skal stoppe. Hvis du ikke gjør det, kan du fort oppleve at bussen kjører rett forbi deg.

Hvis det ikke hadde vært noe undergrunnsbane i London, hadde det vært umulig å bevege seg over jorden. Men, heldigvis er det 12 metrolinjer i London som frakter folk til og fra og rundt i London hver eneste dag.

Det er også mulig å leie bil i London, men om du ikke er vant til å kjøre med rattet på gale siden, samt storbytrafikk, kan det nok være greiere å bruke kollektivtransporten eller hoppe på en taxi.

Transport i London