Severdigheter LondonLondon er uten tvil en av de flotteste og mest imponerende byer i hele verden. Den har fantastisk historie, og noen av de mest kjente landemerker på jorda. Den er alltid full av overraskelser, den er romantisk og den er både gameldags og moderne samtidig. Og selvom mange klager på at det regner hele tiden i London, er dette faktisk noe som ikke er helt sant.

London er en skikkelig storby, men i tillegg til de mange millionene som bor her, kommer det tonnevis med turister til byen hver eneste. Dette gjør at du på enkelte steder kan føle deg som midt i en turistinvasjon, mens du også kan finne hjørner i London der du kan menge deg med de lokale.

Uansett hvor du drar i London, kommer du til å stortrives når du oppsøker forskjellige severdigheter i London. For å få oversikten er det bare å sette seg på toppen av en buss og kjøre noen runder, og så kan du etterhvert ta en nærmere titt på de severdighetene du synes virker mest spennende. Her i London Guiden kan du i allefall lese mer om flere av de viktigste severdighetene i London!

Severdigheter i London